In action

Calle lyckades fånga mig när jag höll på fota med mobilen :-)
 Titt-ut i spegeln :-)

 

 
 
 
 

En lördag


Jag har pysslat!

Jodå det händer allt att jag plockar fram mina pysselsaker, även om det är långt mellan gångerna nu. Här är en omklädd låda och två kort som jag pysslat i sommar.
 

Nytt utseende

Har ändrat utseende på bloggen igen. Ska fixa lite med det någon dag när jag har tid över (haha...). Färgen är inte riktigt "jag" men designen känns bättre i alla fall, gillade inte den stora texten på den förra.

Nu - God Natt!!

Vem vill köpa pärlan!?

http://www.blocket.se/goteborg/Mitsubishi_Galant_S_2_0_43509301.htm?ca=15&w=1
 

Födelsedagsmiddag x 2

Ja om man ska se någon fördel med att ha familjen utspridd över halva landet så är det väl detta, att man får ha födelsedagsmiddag flera gånger 😏


Hipp hipp hurra!!


Tillbaka

Ja som ni märker är jag tillbaka. Får se hur mycket och om vad jag kommer skriva. Men jag känner att det fattas något när jag inte bloggar, även om Instagram fyller en del av behovet. (Du får skaffa det mamma så missar du inget ;-))

Kanske ska passa på att ha en liten frågestund eller idélåda här nu. Vad vill ni läsa om? Något jag ska skriva mer eller mindre om? Något ni undrar?

Nu ska jag försöka sova, stor dag imorgon ;-)


Nya tider

Nu har vi inte ammat på en vecka så nu får man väl säga att det är slut på amningen.

Vi kör fortfarande på samma taktik, att han får se på film på iPhonen tills han somnar så lyfter jag över honom i sin säng sedan. Inte en jättebra lösning det inser vi men det är vad som fungerar just nu. Har försökt läsa saga men han ligger inte still, har försökt lägga honom i sin säng och spela vaggvisor för honom men han studsar bara upp hela tiden, även om jag går ut ur rummet. Någon som har tips på vad vi kan göra istället så blir jag glad :-)

Nätterna är väldigt olika. Ibland sover han hela natten (23-09 oftast) och ibland är han vaken flera timmar. Hoppas det blir fler och fler hela nätter, behöver sova!! De nätter han sover hela natten så brukar jag behöva ge honom nappen några gånger plus att vi lyfter över honom till oss om han verkar orolig, bättre att han sover lugnt hos oss tycker jag. Annars är jag bara vaken ändå. Vi ska flytta in honom på sitt rum så fort bäddsoffan hämtas. Tror det blir bättre så både för honom och mig, även om jag kommer sakna honom.

Känns lite sorgligt att den här perioden är över. Min bebis blir stor så fort ♥


Höstkille!

2012-09-30


Till Salu

Bäddsoffa, 500 kr
B 202 cm, H 93 cm, D 102 (från kant in till väggen), utfälld ca 145 cm bred.

Ett år i huset!!


Till Salu - mammakläder


4 st amningstoppar, strl S. 100 kr
 
Mammabyxor från H&M, strl 38, 75 kr styck
Mammatights från H&M, aldrig använda, strl S, 50 kr SÅLDA
 

Mammashorts från H&M,
Beiga strl 38 SÅLDA
Jeans strl 40 - 50 kr


Capribyxa, H&M MAMA, strl 42. 75 kr
 

"vanlig" topp i strl 36/38, passar en S med stor mage :-) 50 krPaus

Ja det är lite paus här. Har inte riktigt tiden eller inspirationen för att blogga just nu. Funderar på att sluta eller sätta lösenord, lite trött på er som läser och kommenterar till andra vad jag skriver men aldrig till mig...

Samtidigt så gillar jag att blogga, har gjort det så många år att det skulle kännas konstigt att sluta. Gillar verkligen er som jag "bara" känner via bloggen, kram till er!

Har säkert bara en liten svacka pga tidsbrist. Får se när och hur mycket jag kommer tillbaka men tills dess - paus...


Fotografering

Körde en favorit i repris idag, det är sju månader mellan bilderna :-)


13 månader

Ja idag blir Linus hela 13 månader. Tiden bara springer iväg. Springer gör även Linus, full fart hela dagarna. Han går riktigt stadigt nu och har även börjat småspringa lite, men snubblar såklart ibland speciellt när han är trött. Idag fick han för sig att han skulle krypa en stund, jaja varför ta allt i rätt ordning liksom!?

Amningen går som planerat. Nu ammar han bara en gång om han vaknar på natten. Men igår kväll gjorde han några försök att attackera och klättra på mig när jag nattade honom. Kände mig så hemsk när han blev ledsen, men han var nog bara övertrött. Han somnade till slut i alla fall utan att amma. Det är svårt att stå emot i sådana lägen men jag vet att det är dumt att ge efter. Det är i alla fall lugnare om jag lägger honom än Calle så det blir att vi gör så.

Idag har vi tränat på att säga mamma och pappa. Han går runt och säger mamma-mamma-mamma mest hela dagarna men jag vet inte om han vet vad det betyder. Men enligt Calle så brukar han ropa efter mig när jag inte är hemma. Ska bli kul sedan när han pratar. Jag undrar så vad han vill för pratar gör han ju hela tiden men inte så vi förstår ;-)

Humör har han också lilleman. Det blir några utbrott om dagen. Speciellt om man lyfter undan honom från något kul eller när vi ska byta på honom. Han bara exploderar sen kan han bli lugn lika fort igen. Blir nog en spännande 2-års trots - hehe :-) Tur att han oftast är så här go o glad....


Lite nattliga funderingar


RSS 2.0