En liten tävling

Wohoo :-) Bästa peppen mitt i sjukstugan och flyttkaoset! (bara en liten lokaltidning, men ändå) 
❤ 11 år ❤

11 år tillsammans, varav 4 som förlovade, idag ❤
Till salu - vinterkläder

Blå fodrad galonoverall, strl 86, 150kr
Rutig overall, polarn & pyret, strl 80, 200kr
Blå täckbyxor, polarn & pyret, strl 80, 150kr
Beige jacka, strl 62, 100kr


Prickar o BVC

Det fick bli ett besök på BVC i måndags. Vi hade redan ett besök inbokat i tisdags, för att kolla vikt o längd och stämma av lite inför flytten. Men nu fick det bli prickkoll och det andra på måndagen istället.

Två sköterskor kollade på prickarna. Inte blev vi klokare för det. Men det är antagligen virusprickar eller höstblåsor. Han hade små ljusa prickar över hela kroppen + små blåsor på händer, fötter, knän, armbågar, antagligen i munnen och massa i rumpan. Det verkar inte klia men han sover dåligt. Idag ser det lite bättre ut så nu är dom förhoppningsvis på väg bort. Han har inte haft någon mer feber sen i lördags. Men han har varit gnällig och sovit dåligt.

Vi passade som sagt på att kolla vikt o längd. Det landade på 16,4 kg och 89 cm. Tror att vikten egentligen ska vara lite högre. Han har ätit dåligt ett tag nu, inte så konstigt med tanke på blåsorna. Men kurvorna ser ju bra ut så det är ingen fara.

Vi gör ett nytt försök med kalas för släkten på söndag. Får hoppas att det går bättre denna veckan :-)


En prickig 2-års dag

"Idag är ingen vanlig dag, idag är Linus 2-års dag - hurra, hurra, hurra!!"

Herregud så fort tiden går, redan födelsedag igen ;-) Våran lille kille är inte så liten längre. Redan två år. Det känns som igår vi låg på bb, samtidigt som det känns som en hel evighet sen. Gissar att alla föräldrar känner igen sig i det :-)

Vi tjuvstartade firandet helgen vi var uppe i Idre. Blev lite tårta och paket där. Förra helgen var mamma & co här så då blev det lite firande då också. Bra med utspridd släkt så man får många kalas ;-)

Tyvärr så blev det inget kalas den här helgen. Linus har varit snuvig och kinkig hela veckan. Igår hade han lite feber och han började bli prickig redan i fredags. Små ljusröda prickar över hela kroppen, såg ut som han reagerat på någon mat eller liknande. Idag ser prickarna värre ut på några ställen. Mer som små blåsor. Han är feberfri och det verkar inte klia så mycket. Så jag tror inte det är vattkoppor. Men jag ska ringa BVC imorgon så får jag se vad dom säger. Så vi har firat lite här hemma bara vi tre, mysigt det med. Tur han är så liten och inte förstår att han missade ett kalas idag. Fast han fick både tårtbit och paket så lite kalas blev det :-)


RSS 2.0