Surt

EN klocka går fortfarande fel här hemma. Den tittar jag på och missar det enda programmet jag verkligen vill se på tv på hela veckan! Surt var det ja... 

Annars är det mest den här killen som hänger framför tvn :-)
Vad tycker ni?

Jag börjar bli sugen på att fixa en egen fb-sida för mina bilder. Är inte i närheten av att starta något företag ännu men vill ändå börja någonstans. Men det var det här med namn, att det ska vara så svårt.....
Vill ni hjälpa mig på vägen så skulle jag bli jätteglad 
Jag fotar än så länge mest natur och min familj, men hoppas kunna utvecklas och bredda mitt utbud framöver 
Mina förslag så här långt:
Näsets Foto 
Fotograf Elenore Olsson
Elenores Foto 
Elenores Fotografi
Photo by Elenore
Elenores Photograpy

Vi är hemma nu <3

Jag hinner inte med bloggen alls just nu som ni kanske märker. Det är idag fyra veckor sedan stora flyttlasset gick upp till Idre och två veckor sedan jag & Linus flyttade in i huset. Calle har ju inte flyttat upp ännu, han kommer att börja på fjället 14 nov om inget ändras (tex att det blir massa snö så de kan öppna tidigare). Men i helgen är han här i alla fall :-)

Det går riktigt bra på nya jobbet. Skönt att äntligen få jobba igen, även om det är lite ovant efter två år. Har varit väldigt trött i skallen på kvällarna. 

Linus trivs väldigt bra på nya förskolan. Har fungerat bra från första dagen. Känslan så här långt är att det är en mycket bättre förskola än i tanum. Så himla skönt såklart. 

Att vara själv med Linus går bättre än jag trodde det skulle göra. Men det är lite tufft när vi varit så himla trötta. Tur att jag har min fina familj här uppe som hjälper till. 

Idag är det visst min födelsedag. Calle är dunderförkyld och min nacke krånglar såklart nu när jag kan slappna av lite. Men solen skiner och ikväll kommer familjen på fika. Sotaren är här just nu så förhoppningsvis så kan vi tända en första brasa ikväll. 

Ska försöka uppdatera lite oftare framöver. 

Här är några bilder jag fotat runt huset. Kan absolut inte klaga på utsikten :-)
Tisdagstema - Reflektioner
September 2013
RSS 2.0