Colosseum

dsc01016 (MMS)

Colosseum


Frukost på Arlanda!

dsc01015 (MMS)

Frukost på Arlanda!


Första inköpet :-D

dsc01013 (MMS)

Första inköpet :-D


Nu är det nära :-)På torsdag åker vi till Rom, Yr.no visar sol och 20 grader - låter härligt!! Ska bli så himla kul att komma iväg på en liten weekend med familjen. Någon av er som läser som varit i Rom, några tips kanske?? Det jag vet att jag vill se är Colosseum och Peterskyrkan, och äta glass såklart ;-)

Jag hoppas verkligen att fogarna inte bråkar mer än dom gör nu. Känner av dom mer och mer. T ex i söndags var vi upp till Svinesund & Nordby för att titta på barnvagn och lite annat. Tog det väldigt lugnt med flera pauser men jag fick ont och blev väldigt stel på kvällen. Jaja bara jag klarar denna resan så kan jag vila sen, inga fler äventyr inplanerade innan augusti nu ;-)

Jag har gjort en tavla...


Bebiskort med kuvert


Grattiskort

Julkort 2010

Haha - bättre sent än aldrig - här kommer förra årets julkort :-)

Så här såg vissa kuvert ut, med en liten stämplad gran.

♥♥♥ 4 år av saknad - älskade farmor ♥♥♥Usch jag hade nästan förträngt vilket datum det är idag. Fick ett jättegulligt sms från kusin - tack gumman!! Har ringt farfar också, känns bra. Men usch denna saknaden kommer nog aldrig att bli mindre. Det finns inte många personer som tagit så stor plats i mitt liv som hon. Extra jobbigt nu när jag är gravid, hon skulle ju vara här nu. Jag hoppas verkligen att hon finns med oss och ser allt som händer.
Inget är sig likt utan henne :-(

Jag har shoppat lite :-)Jag har länge varit missnöjd med kitobjektivet som jag fick med till min 1000D. Jag har letat efter ett billigt alternativ, är väl för snål för att ha systemkamera egentligen... Så idag fick jag se att Linda skulle sälja sitt Canon EF-S 17-85/4-5,6 IS USM för ett riktigt bra pris, så jag slog till :-)

Nu har våren kommit till Grebbestad :-)
Frukost med smak av sommar (jordgubbar) - ...

dsc01007 (MMS)

Frukost med smak av sommar (jordgubbar) - Mums ;)


Härligt!

dsc01006 (MMS)

Härligt!


Lunch utomhus idag igen - härligt!

dsc01005 (MMS)

Lunch utomhus idag igen - härligt!


Vykort till cafét

Vet inte om ni minns att jag skrev om ett litet fotouppdrag jag fått (annars kan ni läsa här). Här är i alla fall ett av resultaten....


Nu är våren här :-)

Igår var det riktigt härligt vårväder här. 4-5 grader varmt, sol och nästan helt vindstilla. Riktigt härlig dag. Vi åkte upp till Strömstad och handlade lite på loppis och gick en sväng inne i stan. Åt lunch utomhus som ni såg ;-) När vi kom hem så blev det årets första fika utomhus - härligt! Till och med Pricken vågade sig ut en liten stund, men sen skulle han in lika fort... Och jag fastnade på bild, det händer inte så ofta :-)Dessa härliga blommor fick Calle förra helgen. Tulpanerna är lite överblommade redan men dom är riktigt häftiga ändå.
Mums!

dsc01004 (MMS)

Mums!


Magbilder

Vet att några i familjen är "lite" nyfikna på hur det går med magen. Så jag tänkte jag slänger upp några bilder :-)

I tisdags när vi varit på ultraljud så passade vi på att shoppa lite. Jag behövde köpa nya byxor, ni kanske ser varför - hehe. Men jag har inte gått upp något i vikt ännu. Jag började med att tappa 3 kg i och med att jag mådde så illa i början. Idag är jag tillbaka på den vikten jag hade vid inskrivningen i dec. Men jag gissar att jag kommer öka mer och mer nu, fick kommentaren av en arbetskollega: "det ska bli kul och se hur du ser ut tjock" - tack för den liksom... Men jag får väl erkänna att jag är lite nyfiken själv. Har aldrig vägt över 60 kg så det här blir något nytt :-)

Klicka på bilderna för att se dom i större storlek


Vecka 9 (8+1)          Vecka 11 (10+4                 Vecka 14 (13+3)         Vecka 15 (14+1)Vecka 17 (16+1)    Vecka 18 (17+1)        Vecka 19 (18+1)


Lunch utomhus idag - härligt!

dsc01000 (MMS)

Lunch utomhus idag - härligt!


Världens sötaste kisse :)

dsc00999 (MMS)

Världens sötaste kisse :)


Mer från ultraljudet

Vi var ju som sagt på ultraljud i tisdags. Allt såg fint ut och h*n låg så fint så det var klart på typ 10 min. Vi hade världens tråkigaste barnmorska så besöket blev väl ingen jättegrej. Hade väntat mig värsta känslostormen, men det är tydligen inte min grej... Men huvudsaken är väl att h*n mår bra :-)

Blev framflyttad en vecka, går alltså in i vecka 19 i morgon. Lite överraskande, trodde att jag skulle bli flyttad åt andra hållet eftersom jag känt fosterrörelser så länge. Kände lite grann redan när vi var på Sri Lanka (alltså för typ en månad sedan). I tisdags kväll så kunde Calle känna buffar på magen, så h*n måste ligga väldigt långt fram. Det syns på bilderna också, dom är väldigt tydliga. Vi vet inte vilket kön det är, det får man inte veta på rutin-ultraljudet här även om man själv vill. Snacka om stelbenta regler... Eftersom vi hade så tråkig bm så tyckte inte jag att det var någon idé och chansa och fråga heller. Så vi får leva vidare i ovisshet ;-)

Så även om själva ultraljudet inte blev någon häftig upplevelse så blev tisdagen riktigt bra eftersom Calle kände buffarna på utsidan. Kändes mer verkligt för mig också då även jag känner det inne i magen varje dag. Jag är väl lite trögfattad kanske ;-)Klicka på bilderna för att se dom större
Nu har vi gjort ultraljud, allt ser bra ut...

dsc00996 (MMS)

Nu har vi gjort ultraljud, allt ser bra ut :-) datum ändrat till 18 aug.


Dagens middag - Idreöring - Mums!

dsc00994 (MMS)

Dagens middag - Idreöring - Mums!


Dagens lunch - Mums!

dsc00993 (MMS)

Dagens lunch - Mums!


Grattis Anna-Karin 25 år!!

Idag fyller Calles lillasyster Anna-Karin 25 år så vi säger ett stort GRATTIS till henne!!


En detalj...

När det röjdes på vinden här förra våren, när vi skulle installera ventilationen, gjorde jag lite fynd. Bland annat dessa gamla skor som höll på bli slängda. Tyckte att dom passade mycket bättre på en hylla i vardagsrummet :-)


Idag....

♥ 8.5 år tillsammans & 1.5 år förlovade ♥


Vintergubbar

En dag i oktober blev jag lite överraskad när jag tittade i jordgubbslandet. Det var blommor lite överallt! Några dagar senare var det fullt med små jordgubbskart. Tyvärr så kom frosten innan dom hann mogna, hade varit lite coolt att få jordgubbar i början av vintern :-)


101013


101013


101024


101101

Grattis Janne 60 år!!

I helgen är vi Väsby för att fira min låtsas/plast/styvpappa Janne som fyller 60 år.
Massa Grattis till honom!!


Svamp svamp svamp

Jag håller på gå igenom bilder och ser att det är mycket från förra året som jag inte lagt upp. Vissa saker får jag hoppa över, kan ju inte hinna med allt. Men här kommer några bilder från torpet i september. Jag, Calle & Max var där en helg för att elda lite ris och plocka svamp. Hittade inte så mycket matsvamp, men nästan en 5 liters hink blev det i alla fall och en massa bilder :-)


RSS 2.0