Jag var också med :-)

Det händer rätt sällan att jag fastnar på bild. Dels för att jag alltid står bakom kameran och dels för att jag gör allt för undvika att hamna framför den ;-) Men det är ju lite kul att ha några bilder där man ser att jag faktiskt också är med. Så jag tackar mamma/mormor för att hon tog lite bilder när hon var här :-)


Burusjön

Fin kväll igår 🎣🔥👍😊

Bärplockning

Idag blev det en sväng till bärskogen för mig, Linus och mamma/mormor. Hittade massa blåbär och nästan färdiga lingon. Tålamodet tog slut ganska snabbt för Linus så jag hann plocka kanske tre liter. Får åka tillbaka en annan dag :-)
Mammas hjärta <3


Höst 🍄
Vinbärsgelé

Det blev några små burkar gelé av vinbären vi plockade. Räckte inte till att koka saft också. Får bli nästa år. 
Ett år går fort
Tack <3

Calle har alltid jobbat mycket. Inte bara sen vi flyttade hit (även om det här året varit extremt) utan även när han jobbade på Källaren. Alltid sex dagar i veckan på sommaren, det hände till och med att han jobbade sju dagar. Dom dagarna han jobbade och jag var ledig så var jag oftast hemma själv. Orkade kanske inget annat pga nacken. Men hade inte så många att umgås med heller. 

Idag har Calle jobbat. Vi började dagen med att få besök av farfar. Sen åkte vi till Storsätern på marknad med faster, Sandra och Cindy. Ikväll har vi haft besök av pappa, Marita och Bozz. 

Ni ser skillnaden va? Nu hoppas jag alla förstår varför jag ville flytta. 

Jag mår fortfarande ungefär lika i min värk. Jag orkar fortfarande inte umgås med folk hur som helst, orkar helt enkelt inte ta tag i det här med att skaffa vänner. Då är det otroligt skönt att ha sin familj o släkt så nära. Dom orkar jag alltid umgås med. 

Tack för att ni finns och står ut med mig o min värk <3
Hallon - mums 😋

Vilken lyx det är med egna bär på tomten. Linus favorit är helt klart hallonen :-)
Bästa hjälpredan

Idag har jag och Linus bakat muffins med hallon. Vilken lyx att kunna plocka massa bär på tomten. Imorgon ska jag försöka ta reda på röda vinbär. Tror det får bli både gelé och saft. 
Supermånen

Ja månen är tydligen extra full inatt, hoppas det inte betyder att det är extra svårt att somna. Har svårt som det är så jag behöver ingen extra hjälp. Klockan är ju redan 00:30 och jag lär vara vaken en stund till. 

Blev en riktig jobbardag idag på vilodagen. Calle har klippt gräset och jag har storstädat inne. Tråkigt men så himla skönt när det är klart. 

Borde ha plockat av resten av vinbären. Men får göra det någon eftermiddag i veckan. Tror jag ska koka gelé och kanske saft. Får se hur mycket bär det blir. 

Farfar kom hit en sväng idag med fika. Vi passade så klart på att få lite fisketips. Bl.a. så fick han fixa till mitt kastspö så nu hoppas jag att jag slipper trassel. Gick ner en sväng till sjön ikväll också. Jättefin kväll och sjön låg alldeles spegelblank. Tyvärr så betyder ju det massa mygg o knott. Förbaskade otyg dom där flygfäna, förstör så mycket. Blev bara ett kast för mig för att testa spöet. Fick napp i alla fall ;-)
Bra lördag

Började dagen med att plocka vinbär. Fick för mig att jag skulle klippa bort några buskar som var i vägen. Tre timmar senare hade jag visst rensat fram en hel rabatt. Nu ska den bara grävas om och fyllas på med ny jord. Sen tror jag faktiskt vi ska flytta vinbärsbuskarna dit istället. Eller plantera nått helt annat. Får fundera lite. 

Calle slutade tidigt idag så efter middagen tyckte han att vi skulle prova fiska lite. Efter att ha letat mask i hela trädgården och bara hittat två så gick vi ut på udden. Tog även med mitt kastspö som jag aldrig provat. Resultatet blev trassel o krångel med kastspöet, en sur Linus som inte orkade hålla metspöet själv och sen bara ville gå hem. Tur vi fortfarande var på tomten ;-) Hoppas på bättre fiskelycka nästa gång. 

Plockade lite hallon istället. Behövs inte mer för att få lilleman nöjd :-)
RSS 2.0