Juli 2013


Onsdag


Tisdag

 

Måndag


♥ 2 år senare ♥

 

Premiärdopp

Äntligen blev det dags för premiärdopp i poolen här hemma. Tog en stund innan han insåg att han kunde kliva i poolen, först satt han utanför och lekte med vattnet. Men sen satt han i vattnet tills det blev alldeles för kallt. Skulle varit en uppvärmd pool ;-)


Bra dagar i Idre

Det blev några extra dagar hos gammelfarfar i Idre. Vi har hunnit med besök på fäboden på Idre Fjäll, Idre Yran med snöskoter på vattnet, marknad och cruising. Vi har även hunnit med besök på riktig fäbod och massa kvalitetstid med släkten.

Nu rullar vi tillbaka till Särna. Helgen ska spenderas hos morfar. Imorgon är det marknad o på lördag är det Särna Watercross - mer skoter på vattnet ;-) Bästa av allt är att på lördag kommer Calle upp. Tror Linus behöver en förälder till för nu är det mycket bus o trots mot mig. På söndag ska vi titta på ett hus igen. Jag har redan varit där och kollat och jag gillar det, får se vad Calle säger ;-)


På fjället

Idag har vi varit upp till Idre Fjäll och tittat på djuren på fäboden. Gick upp till stallet också och träffade några gamla kollegor. Känns inte som det var 10 år sen vi jobbade här, helt galet att det var så länge sedan.

Blev en fika i Våffelstugan också så klart, mumsigt med våffla med hjortron o grädde.


På promenad 💙

Linus på promenad med sin gammelfarfar 💙


Motljus

När vi var på torpet under midsommarhelgen så passade jag på att öva lite mer på motljusbilder. Gick lite bättre denna gången tror jag. Här kommer några bilder.
 

Den här bilden tyckte jag nästan gjorde sig bättre i svartvitt, vad tycker ni?
 

Juni 2013


RSS 2.0