Glad kille ☺️💕
Norrsken

En bild som jag inte tror jag har lagt upp tidigare. Tagen förra året den 30 okt från vårat vardagsrum. Hade varit jättekul att fota någonstans där det inte är så mycket störande lampor. Men då var jag ju själv med Linus och kunde inte åka iväg mitt i natten. Hoppas jag får chansen igen någon gång. Inte så ofta vi ser norrsken här, men ibland händer det.
 
(Hoppas det gröna syns, det syns i alla fall på min skärm)
 
 

Spännande!

Några bilder från när John var här med traktorn för några veckor sedan. Han har skrapat av parkeringen för att få bort gräs och sand, för att senare lägga på grus. Precis som det är på vägen in till oss.
 
Självklart mycket spännande för Linus :-)
 
 

En promenad ☀️🍂🍁
Skryt ;-)

Vissa dagar orkar jag inget annat än att landa i soffan när jag kommer hem. Idag var egentligen också en sån dag. Men istället för att sätta mig i soffan så gjorde jag ett ryck här hemma. Ett ryck som resulterade i två vikta maskiner tvätt, två nya maskiner körda och hängda, diskmaskinen i och urplockad, på övervåningen har jag dammsugit, dammat och tvättat golven. Har badat Linus och färgat mitt hår. Nu har jag landat i soffan efter en välförtjänt dusch, tänker inte röra mig en millimeter mer än nödvändigt ikväll :-) 

Har man varit så duktig så tycker jag att man får skryta lite ;-)RSS 2.0