Det här är livet <3


Hjälpsam kille ;-)

Försökte börja packa inför Idre-resan på söndag. Men det gick inte så bra ;-)


Boken om Linus

På Linus förskola så har alla barnen en egen bok. Där ska finnas bilder på barnet, familjen och andra bekanta ansikten. Den fungerar som en trygghet när barnet är ledset och är en mycket uppskattad sak. Nästan varje gång jag hämtar Linus så ser jag något barn som bläddrar i dessa böcker.
 
Denna veckan blev jag äntligen klar med Linus bok. Är ganska nöjd faktiskt. La till gatskyltarna sist, kom på att det kan vara bra för personalen att se vart alla bor så förstår dom kanske vilka han träffar oftast (eller ja det stämmer ju inte riktigt men nästan...)
 
Vad tycker ni, blev den bra??
 


Till Salu - Vårjacka

Vårjacka - Swedemount soft shell
Storlek M
 
200 kr
 
ev. såld
 

Till Salu - badhjälp - SÅLD

Thermobaby Badhjälp Ställbar gör att er baby får en skön och vilande ställning vid bad & tvättning. Steglös reglering för individuell inställning. Kan med fördel kombineras med en badbalja. Max belastningsvikt: 8 kg / 70 cm. Höjd: 19c m. Bredd: 21 cm. Djup: 45 cm (från stödet). (text från jollyroom.se)

75 kr  50 kr
 
Såld
 

 
 

Sjukstugan fortsätter

Det blev en liten paus här igen. Förra helgen slutade i magsjuka för mig. Tredje på typ en månad, känns som det räcker nu! Jag blev dålig natten mellan söndag o måndag så Calle fick stanna hemma. Tur var det för på eftermiddagen var det hans tur. Blev lite panik för ingen av oss orkade stå på benen och ta hand om Linus. Snälla svärmor fick rycka ut. Hon kom hit och sov här en natt. Sen hade vi repat oss så pass att vi var på benen igen.

Linus har varit lite orolig i magen. Men mest är det hostan som bråkar med honom igen. Förra veckan kunde han vara alla dagar på dagis men denna veckan har han fått vara hemma. Hoppas han är piggare till veckan så han får gå dit då igen. Tråkigt att hålla honom hemma så mycket när han verkar trivas bra på dagis.

Extra tråkigt med denna sjukdomsomgång var att vi fick ställa in massa saker. I måndags skulle vi åkt till Göteborg, Calle skulle på en grej och så skulle vi hämtat mamma vid tåget. Hon skulle vara här hela veckan så skulle Janne kom med bil på torsdagen (ja igår alltså). Men det besöket blev såklart inställt. Riktigt tråkigt för jag hade verkligen sett fram emot lite besök. Är rätt uttråkad nu när jag o Linus knappt varit utanför huset på massa veckor pga alla sjukdomar.

Får hoppas att det räcker nu för ett tag. Har städat noga och håller på tvätta allt jag kan. Nu ska bacillerna bort ;-)


Tiderna förändras


Linus rum

Så här såg Linus rum ut innan vi tapetserade om. Det stank av herrparfym när vi flyttade in, vilket vi trodde berodde på att det bott en tonåring i rummet. Men som antagligen var för att dölja en otrevlig fuktdoft. Den försvann som tur är när vi fick renoverat gästrummet & förrådet i källaren.
Så här ser rummet ut idag. Vi planerar att köpa en högre bokhylla, typ Ikeas Expedit, för att få upp prydnadssaker och böcker som är lite ömtåligare. Det saknas även en garderobsdörr som ni ser, den ska bara målas innan den kommer upp. Samma som i vårt sovrum alltså, får se om det blir gjort innan sommaren.


Alla dessa kläder

Håller på gå igenom alla Linus gamla kläder, tänkte jag ska börja sälja en del. Herregud så mycket kläder det har blivit. Sparar en del, vissa plagg vill jag spara. Men det mesta ska jag försöka sälja. Någon som behöver bebiskläder så är det bara att höra av sig :-)


Nytt i hallen

Nu kan vi dra in massa grus och skräp utan att förstöra golvet. Känns skönt att vi fick gjort detta nu innan vårslasket är här ordentligt.


Februari 2013


Trötta killar 💙


Skön stil


RSS 2.0