Gympremiär idag :-)

img_4834 (MMS)

Gympremiär idag :-)


Nu har jag varit på återbesök på amningsmo...

Nu har jag varit på återbesök på amningsmottagningen.... Gick väl inte så bra kan man säga. Såret på bröstet ser bra ut så det är bara att fortsätta tvätta och lägga om det så ska det läka fint. Men nu hittade dom en böld i det andra bröstet också så nu har jag dränage igen. Förhoppningsvis så kan dom ta bort det på fredag. Men tills dess blir det tufft, speciellt när jag ska amma. Är så himla less på detta nu, hoppas verkligen att det är slut på elände sen.....


Stark kille :-)

img_4315 (MMS)

Stark kille :-)


Trötta killar <3

img_2045 (MMS)

Trötta killar <3


En sammanfattning av läget...

Jag har äntligen några minuter att sitta vid datorn (annars surfar jag bara på mobilen, tur att jag köpte en iPhone...) och tänkte jag skulle förklara läget lite.

Det har varit en tuff start här. Klarade förlossningen med bara lustgas (är sjukt spruträdd så jag ville inte bli stucken om jag slapp) men eftersom Pyret vägde nästan 4 kilo och hade armen bredvid huvudet när han kom ut så sprack jag rätt mycket. Så jag blev iväg rullad till operation och sydd där efter förlossningen, vilket innebar att jag fick ryggbedövning då istället... Så jag var lite extra öm & mör pga det första veckorna. Det enda positiva var att Calle fick stanna alla nätter på BB för att hjälpa mig. Annars är det inte så vanligt att papporna får stanna på NÄL. Hade aldrig klarat mig själv så jag är väldigt glad att han fick vara kvar. Dessutom så fick ju han massa tid med Pyret så dom fick en fin kontakt från början.

Mjölken kom igång redan på BB, bra men tyvärr så fick jag mjölkstockning redan första dagarna hemma. Märkte inte så mycket av det, antagligen för att jag äter alvedon+ipren pga stygnen. Så det hann gå ganska långt innan jag bad om hjälp. Då hade det blivit bröstinflammation i båda brösten, och till slut även en bröstböld (böld fylld med var - mysigt...) precis ovanför vänster bröstvårta. Så förra fredagen fick vi åka in till NÄL och de satte in ett dränage. Blev av med det vid återbesöket måndagen efter för det hade blivit ett öppet sår istället (typ 2 x 4 cm). Äter antibiotika så nu är jag feberfri och lite piggare, tyvärr så får Pyret ont i magen av det men det är ju bara några dagar så det får gå. Jag ammar på det bröstet även om det inte är helt enkelt, förbandet är lite i vägen och det läcker massa mjölk ur såret. Jag undrar hur lång tid det kommer ta innan det läker. Ska på återbesök imorgon igen, får väl se vad dom säger då.

Det här är också anledningen till att vi inte kommit på något namn. Har helt enkelt inte haft energi. Har ju dessutom allt med husköpet att fixa, så det är lite mycket just nu.

Nu ska vi se ;-)

img_3425 (MMS)

Nu ska vi se ;-)


God morgon!!

img_9496 (MMS)

God morgon!!


Sover gott hos mormor :-)

img_5577 (MMS)

Sover gott hos mormor :-)


Nu är vi på väg hem från NÄL. Blev ett bes...

Nu är vi på väg hem från NÄL. Blev ett besök på amningsmottagningen idag. Tur att vi åkte dit för det var lite värre än mjölkstockning, det var en bröstböld (googla om ni inte vet vad det är) i ena bröstet. Så nu har dom stuckit hål på den och jag har ett dränage som jag antagligen får ha typ en vecka. Skönt att ha fått hjälp men jobbigt ändå. Är liksom lite trött på krångel nu...


2 veckor idag <3 (jag har uppdaterat förra...

img_0148 (MMS)

2 veckor idag <3 (jag har uppdaterat förra inlägget med lite svar till er som kommenterat)


Inte starkast i världen just nu...

Inte starkast i världen just nu... Diverse komplikationer efter förlossningen, nacken har krånglat och nu mjölkstockning x 2. Tur att Pyret mår bra och att jag har världens bästa sambo som fixar allt (utom att amma - hehe). Puss på dig älskling <3 Uppdaterat...... Jag har alltså haft problem med brösten mer eller mindre sen vi kom hem från BB. Det är väl nackdelen med att mjölken kom igång direkt. Har även haft ont o feber till och från. Så när vi var på BVC igår fick jag prata med läkaren och har nu fått antibiotika. Ska hjälpa inom några dagar, hoppas verkligen att det stämmer....


Det blåser här...

img_7509 (MMS)

Det blåser här...


Citrusträdet har fått flytta in i värmen. ...

img_4526 (MMS)

Citrusträdet har fått flytta in i värmen. Kul att det har växt så mycket, och klarar sig från ohyra, i sommar.


Äntligen!! Fördelen med att Pyret inte sov...

img_2654 (MMS)

Äntligen!! Fördelen med att Pyret inte sover, bara äter, på nätterna är att nu har jag läst ikapp alla blogginlägg från de senaste veckorna :-)


1 vecka kvar...

...tills det är vårat hus "på riktigt". Nästa måndag ska de sista papprena skrivas och vi får nycklarna :-)


Kollar igenom nästa kasse med beg. kläder....

img_5549 (MMS)

Kollar igenom nästa kasse med beg. kläder. Den här är så söt!!!! Ni ser väl öronen :-)


Dagens bild :-)

img_6697 (MMS)

Dagens bild :-)


Försöker läsa ikapp blogginlägg jag missat...

img_2076 (MMS)

Försöker läsa ikapp blogginlägg jag missat senaste veckan, men det bara ökar (just nu 634 st)..... Förresten Hej!!! till alla nya läsare, ser på statistiken att det har ökat. Säg gärna hej någon gång i kommentarsfältet ;-)


Dags för första utflykten, till NÄL för at...

img_5208 (MMS)

Dags för första utflykten, till NÄL för att röntga höfterna. Lite shopping också hoppas mamma & pappa ;-)


Idag...

♥ 9 år tillsammans & 2 år förlovade ♥


Nu är vaggan på plats :-)

img_6935 (MMS)

Nu är vaggan på plats :-)


1 vecka idag <3

img_0702 (MMS)

1 vecka idag <3


Pricken kollar in nykomlingen (konkurrensen)

img_2866 (MMS)

Pricken kollar in nykomlingen (konkurrensen)


Morgonmys med hela familjen <3

img_2425 (MMS)

Morgonmys med hela familjen <3


Välinpackad bebis <3

img_3558 (MMS)

Välinpackad bebis <3


Nu är vi på väg hem, alla  mår bra! Tack f...

img_4614 (MMS)

Nu är vi på väg hem, alla  mår bra! Tack för alla hälsningar, läser igenom och svarar när vi landat lite.


Hej jag är här nu :-) Pojke född 9.30 i mo...

img_3960 (MMS)

Hej jag är här nu :-) Pojke född 9.30 i morse. 3900 gr och 51 cm.


RSS 2.0