Halsfluss

Det fick bli ett besök på vårdcentralen med lilleman igår. Han har varit feberfri sen i lördags men är fortfarande hängig och gnällig. Inte så konstigt då han tydligen var väldigt ful i halsen. Har misstänkt det för han har ätit lite dåligt, speciellt hård mat som säkert rivit i halsen. Halsodlingen dom gjorde visade ingenting. Men eftersom han var så ful i halsen och prickig på hela överkroppen så fick han en penicillinkur. Prickarna kan hänga ihop med halsen eller så beror det på att han åt jordgubbar i helgen. Hoppas det beror på förkylningen och inte betyder att han är allergisk. Jag tänker att vi får testa jordgubbar igen senare i sommar när han är frisk i övrigt.

Han somnade medan vi väntade på vår tur och vaknade när vi kom in till doktorn. Blev inte så bra start på det besöket, han gav igen genom att hosta lite slem på doktorn när hon kollade honom i halsen. Hoppas inte hon blev smittad ;-)

Håller tummarna att vi andra klarar oss för på torsdag åker vi till torpet, sen nästa vecka vidare till Väsby. Har alltså inte tid att bli sjuk nu ;-)

Han orkade vara ute en stund på altanen på eftermiddagen. Jag satte på honom solhatten men efter en stund kom han ut med kepsen på istället :-)


Kommentarer
Postat av: Monica

Stackarn... Inte kul att vara sjuk....
Hoppas att det är virusprickar så att han kan fortsätta äta de goda jordgubbarna! Min son älskar jordgubbar! Så i år har vi köpt flera plantor och de börjar redan ge röda bär... Dock åker inte bara de röda bären in i munnen... :)

2013-06-19 @ 10:11:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0