God Fortsättning!

Hoppas ni alla haft en härlig jul. Vi har haft mamma, Janne & Andreas här. Mattias valde att stanna hemma, han är 19 år och då var visst julfirande med familjen inte så intressant ;-) Julafton firade vi hemma hos Calles mamma. Mysigt med familjerna. Största julklappshögen var visst till Linus, ingen som är förvånad antar jag - hihi :-) Kommer kanske upp bilder om jag får tid att sitta vid datorn någon dag.

Tyvärr så blev jag riktigt dålig i nacken på julafton och det sitter fortfarande i. Jobbigt när man vill vara social och passa på att umgås med familjen när dom är här. Så gårdagen spenderades i soffan framför lilla TVn (stora TVn är ju trasig...). Mamma &co åkte hem i morse innan vi vaknade så nu är det tomt här hemma igen.

Calle är långledig nu, jobbar nästa gång 9 jan. Jätte mysigt att ha honom hemma hela dagarna. På onsdag åker vi upp till Särna och firar nyår med pappa & familjen där uppe. Blir där en vecka så vi ska väl hinna hälsa på alla vi vill. Hoppas bara att nacken inte krånglar igen, är så trött på den nu...

Önskar er alla en God Fortsättning!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0