Citrusträdet 29 April

Det är inte mycket kvar av citrusträdet som var så stort när vi tog in det i höstas, kolla här får ni se. Vi hoppas att det kommer igen lika mycket denna sommaren.











Kommentarer
Postat av: Helena

Vilken rolig fråga!!!:)



Strömstad har min favorit: Återbruket. Ligger nära bilprovningen så kör ditåt så ser du återbruket på samma sida före bilprovningen. Billigaste stället, alla böcker 2 kr styck som exempel. De har öppet till 15-16 beroende på dag.



Lord Nelson i Strömstad åker ni vidare till efteråt, man kan fynda där också! Beskriver vägen dit om du vill, man kör tillbaka och ner mot hamnen.



Munkedal har Ordet som är öppet torsdagar och lördagar, mittemot mataffären med kläder och grejs på ovanvåningen (tappat namnet) och ibland har de öppet nere i centrum på nåt ställe också men där har jag inte varit.



Uddevalla har bla second intill Pingstkyrkan, mittemot kampenhof. Öppet på dagen under lördagarna (köar folk, mycket bra ställe!) samt på måndagar från kl 15 men man gör smart i att kolla hemsidan också (googla) så de har öppet.



Tanum har ju vår stora loppis som jag mkt sällan handlar på men ibland så.. Och återbruket nere vid samhall, de öppnar från kl 12.



Men ska ni prioritera så välj Strömstad som dessutom är öppet oftare än de andra ställena. Återbruket där är öppet alla vardagar och Lord Nelson även lördag vad jag vet:)



Vill höra vad du/ni hittade sen!!!:)

2010-06-08 @ 00:27:26
URL: http://arendalirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0