Rabarbersmulpaj

image757

175 grader

4 dl havregryn
1 - 1,5 dl strösocker
1 dl vetemjöl
200g margarin
ev. lite vatten för att göra degen smidig

rabarber, så det täcker formen
ca 1 dl strösocker
2 msk potatismjöl, strös över rabarbern

Kommentarer
Postat av: Marika

Ohh gud vad gott, Tack för receptet,Jag har varit i min pappas kolloni o snott lite rabarber:-P

2007-06-04 @ 21:46:52
URL: http://sweetm.wordpress.com/
Postat av: Camilla

Åhh.. vad gott!! *slickar mej om munnen*
Om du menar det snirkliga typsnittet så har jag hittat det på Dafont.com. Där finns hur mycket fina typsnitt som helst att ladda ner :D

2007-06-05 @ 18:28:58
URL: http://camilla.hopto.org
Postat av: Camilla

Ps. Om det är det snirkliga så har jag för mej att det heter Scriptina (sök på dafont) :)

2007-06-05 @ 18:29:45
URL: http://camilla.hopto.org
Postat av: Sandra P

Ååå, vad smaskigt de såg ut :)

2007-06-05 @ 23:09:54
Postat av: marit

kikade in här om dagen och såg den mumsiga pajen. Så imorn när jag ska få hit massa besök ska jag göra din rabarberpaj..... så jag får väl klandra ellr berömma dig sen då, beroende på hur resultatet blir!!!
Fint växthus ni fixat förresten.....lite avis minsann!
Säg hej till Calle....och ha det gott i solen båda två!!!
/mojmoj

2007-06-11 @ 23:43:51
URL: http://mojmojmoj.blogg.se
Postat av: mojje

tittar in igen........ Den här gången meddelar jag att det var ett kanonrecept jag snodde från dig!
Alla gillade pajen!
tack

2007-06-26 @ 16:26:02
URL: http://mojmojmoj.blogg.se
Postat av: Akselmolly

Hi, very nice site! Good luck!

2009-01-29 @ 11:32:27
URL: http://akselmolly.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0