Lite längre paus...

I morgon sticker vi till Idre och blir där över nyår. Vet inte riktigt vilken dag vi kommer hem igen, kanske tisdag eller onsdag. Men sen lovar jag att det blir uppdateringar här. Har ju massa jul-bilder att visa er!!

Hoppas nu att ni alla får ett riktigt Gott Nytt År!!!

Gott Nytt År!!!

gott nyt år

Tillfälligt avbrott!!!

Nu ska datorn packas och flyttas till huset ikväll. Och tyvärr så är inte bredbandet flyttat ännu så jag vet inte hur länge vi kommer att vara utan. Pratade med Telia idag och det har naturligtvis blivit något fel så det kan dröja ändå till 2 januari innan vi har internet igen. Så nu försvinner jag i några veckor till. Saknar er alla väldigt mycket och tycker att det är väldigt tråkigt att jag inte kan titta in hos er varje dag. Hoppas i alla fall att ni får en härlig jul med massa paket och god mat.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR till er alla från mig!!!!!!

Jul i vårt hus...

Tänkte ni skulle få se några bilder från huset i alla fall. Resten av rummen är inte i närheten av att vara klara så dom får ni se efter helgerna.

Först tittar vi in i köket...
76491-457

76491-456

76491-455

76491-454

Sen går vi genom hallen till...
76491-453

...vardagsrummet...
76491-452

76491-451

76491-450

76491-449

76491-448

76491-447

Julkorgar

I år har vi valt att göra julkorgar till dom som bor närmast i stället för att skicka julkort. Den första korgen fick Karin med familj. Det är hon som brukar massera mig och hon å Calle har varit kompisar jätte länge.

76491-460


Dessa två korgarna är till Calles mormor & morfar och till hans mamma.
76491-459

En närbild på en av korgarna...
76491-458

Omklädning av kökssoffa

Före:
76491-462

Efter:
Väldigt juligt så jag ska byta tyg efter helgerna...
76491-461

Det va' visst ett tag sen sist...

Hoppas ni överlevt utan mig....hihi... Det har inte blivit så mycket tid framför datorn dom senaste veckorna. Kan ju kanske bero på att datorn står kvar i lägenheten fortfarande och vi har bott i huset i snart två veckor!! Pratade med Telia igår och dom lovade att bredbandet skulle flyttas på måndag eller tisdag, får väl se om det stämmer... Bara det inte tar flera månader som det gjorde förra gången vi flyttade!! Då blir jag inte glad kan jag lova...

Men det är ju inte så att jag varit sysslolös dessa två veckor direkt. Vi har flyttat så gott som allt till huset, och jag har packat upp och fixat hela dagarna. Måste ju vara klart till jul när mamma & co kommer. Dessutom har jag pysslat, bla några julklappar. Men dom kan jag ju inte visa här. Ni får se efter jul...

Förra helgen va' vi på julbord med Calles familj. Vi va på Koster på en restaurang som heter Ekenäs. Ganska mysigt med maten var av varierande kvalité. Vissa saker var så salta att det inte gick att äta, inte så kul... Men det var skönt att komma bort ett tag från alla flytt-grejer. Eftersom det var så dåligt väder så kunde inte taxi-båten köra hem oss på kvällen så vi fick sova där, och Max fick oxå följa med så det blev en riktig familje-helg. Frukosten va nog bäst på hela tiden, inget kocken kunde översalta där inte ;-)

Igår åkte jag ner själv till Uddevalla och handlade dom sista julklapparna. Skönt att åka själv och gå runt i affärerna i sin egen takt. Tur att jag kunde åka på en vardag, det va folk så det räckte ändå tycker jag. Köpte en del grejer att pyssla med. Så idag har jag varit i lägenheten nästan hela dagen och pysslat julklappar. Mysigt!! I morgon ska vi nog köra dom sista grejerna till Strömstad (hoppas jag). Sen på kvällen är det personalfest med Calles jobb. Jag kan tyvärr inte dricka nått för jag äter starka värk-tabletter. Men jag får väl se till att ha trevligt i alla fall.

Tabletter ja... Jag fick ju prova några nya mediciner efter besöket hos smärtläkaren från Göteborg. Och en av dom va en värktablett som jag skulle få ta i två - tre veckor när jag började med sjukgymnastiken igen. Så jag började med dom för några veckor sen, och nästan från dag ett så har värken försvunnit så gott som helt. Fattar ni... Jag har knappt ont längre!!!!! Det är så otroligt underbart att jag inte kan förklara det!!!!!!! Så nu hoppas jag att jag kan få fortsätta med dessa tabletter ett tag till, har telefontid med min läkare på tisdag så jag får väl se vad hon säger. Jag har ju i och för sig en del irriterande biverkningar, men inget som jag inte kan leva med. Hellre lite skakningar och yrsel än värk!! En annan nackdel är att jag inte får dricka nån alkohol, men det får väl vara värt det!!

Hmmm undra om det hänt nått annat nytt då....Jo just det....
JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!!!
I onsdags ringde dom från TanumStrand där jag sökt jobb i receptionen tidigare i höstas. Hon som ringde frågade om jag fortfarande var intresserad av jobbet som nattportier (stavning??). Självklart så svarade jag ja och på torsdagen så var jag dit på intervju. Det kändes jätte bra direkt och jag var faktiskt rätt lugn under intervjun. Tänkte att det är bara att vara sig själv, gillar dom inte det som dom får se så är det deras förlust. Men hon gillade tydligen vad jag sa så jag fick jobbet på en gång!!!! Fattar ni. jag har fått jobb!!!!!! Efter ungefär två år som arbetslös med värk så har jag jobb och knappt ont längre!!!!!!!! Det känns nästan för bra för att vara sant. Hoppas verkligen att det håller i sig. Nu är det faktiskt min tur att vara lycklig. Jag har haft nog med elände de senaste åren tycker jag....

Nu har ni fått en liten uppdatering om vad som händer i mitt liv. Lägger upp lite bilder nån dag snart oxå.

Hoppas ni alla har en mysig tredje advent's helg!!!
Kram på er alla!!!

Lite jul i min blogg!!

Tyckte att det behövde bli lite juligare nu när det faktiskt är december, så jag bytte bakgrund. Hittade denna bakgrund hos Lotta som hade hittat den hos Hemsidohjälpen. Orkar/hinner inte fixa nå mer julpynt här på bloggen. Det är fullt upp hela dagarna nu med flytten....

Idag har det varit en kille i huset och dragit om kabeln till TV'n. Jätte fort gick det så jag hoppas att räkningen inte blir så stor då... Sen har Barbro varit ner några timmar så nu är köket och badrummet oxå färdiga. Igår kväll lyfte Calle & jag upp den gamla stereobänken på vinden. Väldigt skönt att det gick att få upp den där. Annars vet jag inte vart vi skulle gjort av den. Nu är det bara ett stort soffbord som vi ska "trolla bort" nånstan. Får väl se vart det hamnar till slut. Ikväll har Calle hjälp av en kompis så då ska alla stora saker flyttas. Så i natt kommer vi att sova i huset för första gången!! Hoppas bara att vädret blir lite bättre. Just nu haglar det och stormar ute, inte så bra flytt-väder!!

Telefonen är flyttad till huset, men bredbandet kunde dröja upp till 14 dagar innan det flyttades. Så tills dess får datorn stå kvar i lägenheten. Köksbordet kommer oxå att stå kvar tills jag har pysslat klart julklapparna.

Nej nu har jag ätit upp min lunch så nu ska jag packa dom kartonger vi har. Får väl se hur aktiv jag blir framöver. Men en surf-tur ska jag väl hinna med varje dag tycker jag ;-)

Årets adventsljusstake...

Jag har klippt ur en julstjärna från en servett, delat den och sen klistrat fast den på ett ljus. Runt om har jag bara lagt vanliga nötter. Fatet är samma som jag använde förra året.

76491-446


76491-445
Ett ljus i närbild.

Flytten... Packat & städat 2/12

Idag har jag och Barbro packat hela dagen igen. Så nu är köket och vardagsrummet så gott som urplockat. Skönt när man blir klar med hela rum! Barbro har några timmar ledigt på måndag så då kan vi packa lite mer. Skulle va väldigt skönt om vi blir klara flera veckor innan jul, man kan ju hoppas i alla fall...  ;-)

I morgon ska jag och Calle städa och börja köra dit lite mer av våra grejer. Kanske sova där om vi får dit madrasserna. Nu ska jag snart krypa ner i min varma säng och vila min värkande kropp. Är inte van att hålla igång så här en hel dag...


Önskar er alla en mysig 1:a advent!!!


76491-444
Svartis tyckte att det var kul med alla lådor och verkade trivas väldigt bra i denna...

Flytten... Gardiner mm. 29/11

Vardagsrummet:

76491-443
Stora fönstrena

76491-442
Lilla fönstret - julgardin


Hallen:

76491-441
julgardin

Köket:

76491-440
Stora fönstret - julgardin

76491-439
Lilla fönstret - julgardin


Pysselrummet:

76491-438


Datarummet:

76491-437


Sovrummet:

76491-436

76491-435
Såna här självlysande saker sitter det i hela taket. Jag tycker det är lite mysigt men vi får väl se hur länge dom får sitta kvar för Calle...

76491-434
Vi körde dit sängstommen för att se om den passade...

76491-433
...och det gjorde den!! Det va en hel centimeter tillgodo!!!  ;-)

Flytten... Strömstad 24/11

Förra fredagen höll jag och Barbro på att packa hela dagen. Vi fick ihop en hel del säckar med kläder o dyl. Men lika mycket som hon sparade skänkte hon bort eller slängde. Det tycker jag är duktigt!!

På kvällen när Calle slutat jobba åkte vi i två fullpackade bilar upp till Strömstad. Där hjälpte vi Barbro att montera ihop en stor garderob som vi monterat isär några dagar tidigare. Tror att vi har köpt lite för mycket möbler på sistonde, vi fixade nämligen att montera ihop den utan instruktioner - och fort gick det oxå!! Eftersom det va kvällsöppet i alla butiker så tog vi en tur på "stan" när vi va klara. Strömstad är en mycket mysig liten stad. Synd bara att där finns så mycket norrmän ;-)

76491-432
Calle håller på med garderoben

76491-431
Så här trötta va killarna när vi va klara!

RSS 2.0