En härlig höstdag

Idag har solen skinit och det har inte blåst så mycket. Nästan sommarväder igen faktiskt. Härligt!! Och eftersom Calle har semester så passade vi på att göra en liten utflykt. Vi åkte först och hämtade Max så han skulle få följa. Sen åkte vi ut till Havstenssund där vi bodde förut. Där finns ett litet berg som vi brukar gå upp på där Max kan springa lös. Idag höll det dock på bli lite spännande, det gick nämligen förbi ett rådjur inte så långt ifrån oss. Men Max märkte ingenting!! Så vi gick den vanliga rundan och Max passade på att bada så mycket han kunde i alla vattenpölar han hittade :-)

76491-194
Utsikt från berget


76491-197
Åh va kul det är att bada!!
:-)

76491-196
Och då blir man så här fin ;-)

76491-195
Full fart på "våran bäbis"...

Sen när vi gått runt där i en timme ungefär så åkte vi tillbaka till Grebbestad. Jag och Calle va lite hungriga så vi åkte och köpte varsinn hamburgare och satte oss i hamnen. Och Max låg faktiskt snällt under bänken när vi åt. Blev riktigt imponerad, trodde han skulle hoppa upp så fort nån gick förbi. Innan vi åkte hem så ville Calle kolla till båten så vi gick dit en sväng. Bra träning för Max att gå på bryggorna, han tycker sånt är lite läskigt. Men idag var han nästan på väg ner i båten ;-)

76491-200
Calle kollar läget så allt är som det ska

76491-199
Och jag å Max sitter/ligger på bryggan och väntar.


I morgon åker vi till torpet och blir där tills på fredag. Hoppas på lite bättre väder denna gången så vi kan plocka lite bär och svamp kanske. Ska bli skönt för Max oxå tror jag, där kan han ju springa lös hela dagarna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0