En prickig 2-års dag

"Idag är ingen vanlig dag, idag är Linus 2-års dag - hurra, hurra, hurra!!"

Herregud så fort tiden går, redan födelsedag igen ;-) Våran lille kille är inte så liten längre. Redan två år. Det känns som igår vi låg på bb, samtidigt som det känns som en hel evighet sen. Gissar att alla föräldrar känner igen sig i det :-)

Vi tjuvstartade firandet helgen vi var uppe i Idre. Blev lite tårta och paket där. Förra helgen var mamma & co här så då blev det lite firande då också. Bra med utspridd släkt så man får många kalas ;-)

Tyvärr så blev det inget kalas den här helgen. Linus har varit snuvig och kinkig hela veckan. Igår hade han lite feber och han började bli prickig redan i fredags. Små ljusröda prickar över hela kroppen, såg ut som han reagerat på någon mat eller liknande. Idag ser prickarna värre ut på några ställen. Mer som små blåsor. Han är feberfri och det verkar inte klia så mycket. Så jag tror inte det är vattkoppor. Men jag ska ringa BVC imorgon så får jag se vad dom säger. Så vi har firat lite här hemma bara vi tre, mysigt det med. Tur han är så liten och inte förstår att han missade ett kalas idag. Fast han fick både tårtbit och paket så lite kalas blev det :-)


Kommentarer
Postat av: Maggan

GRATTIS till LINUS :)

2013-09-02 @ 08:06:49
URL: http://www.karinmargareta.blogg.se
Postat av: Sanna

Stort grattis!!!!

Låter som höstblåsor btw, trist men ofarligt :)

2013-09-02 @ 19:52:18
Postat av: Maja

Prickig i dubbel bemärkelse! Både paketen och pojken.

Är prickarna borta på Linus?
Hoppas han fick en bra födelsedag! Kram!

2013-09-03 @ 20:40:11
URL: http://majasandrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0