Rom 31 mars - 3 april 2011



Nu har jag gått igenom och fixat med bilderna från Rom. Hade tänkt lägga upp dom här och skriva en del. Men jag har lagt upp massa bilder, med text, på facebook och orkar därför inte lägga upp det här med. Det är så otroligt segt att ladda upp bilder till bloggen för man måste ladda upp dom en i taget, tar hur lång tid som helst när det är så här mycket bilder.
Men ni kan kolla på facebook även om ni inte är medlemmar via denna länken:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150266733185465.366411.543195464&l=8278c975de

Av någon konstig anledning så åt vi bara glass en enda gång, dåligt av oss! Maten var bra överlag, även om vissa restauranger var mindre bra. Frukosten på hotellet var rena skämtet, inte ens jag blev mätt som inte brukar behöva så mycket frukost. Annars får hotellet godkänt, tyvärr så hade dom spritt ut oss över hela hotellet fast vi hade fyra rum. Hade ju varit lite smidigare om vi bott i samma trappuppgång i alla fall.

Vi hade det ifall jättebra. Hade otrolig tur med vädret, runt 20 grader och sol hela helgen. Perfekt temperatur när man springa runt och kolla på sevärdheter hela dagarna. Vi hann med det mesta vi hade tänkt; Colosseum, Vatikanen med Peterskyran, Fontana di Trevi, Pantheon och Spanska Trappan. Det finns ju naturligtvis massor mer att se, men tar vi nästa gång ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0