Förändringarna som är på gång...

Ok alla släktingar, vänner och bekanta få inte en chock nu... Vi ska flytta!!!

Det är ju nämligen så att Calles mamma har börjat jobba i Strömstad och skaffat en övernattninslägenhet där. Och den trivs hon så bra med att hon nästan aldrig är hemma i sitt hus här i Grebbestad. Så istället för att huset ska stå tomt och vi åker dit och kollar till det hela tiden så flyttar vi dit!!
En bra lösning tycker vi alla. Det enda som har talat emot det hela är att vi flyttade ju till denna lägenheten i mars i år, och denna lägenhet har vi fått tapetserad och fixad precis som vi vill. Men det finns många fördelar med huset oxå, bla så finns det Öppen Spis, tvättmaskin & diskmaskin, vi kommer att sätta in badkar, vi får en tomt där vi får odla å fixa hur mycket vi vill, och det bästa av allt kanske är att jag får ett alldeles eget pysselrum!!!

Jag har försökt göra en ritning så ni får se hur det ser ut. Hela köket kom inte med men resten syns...

76491-309  

I nedervåningen av huset finns det två små lägenheter. I den ena bor Calles syster och den andra är uthyrd till en tant. Mellan dom lägenheterna finns en källare. Där finns idag dusch till lägenheterna. Vi kommer även att ställa tvättmaskinen (våran gamla förresten) där för att vi vill inte ha massa spring uppe hos oss.

En annan kul sak är nu kan vi ha Max oftare igen. Det går ju inte så bra med honom här i lägenheten, han skäller så mycket på grannarna... Vi får dessutom två katter "på köpet". Inte så kul med tanke på Calles allergi, men dom är ute så mycket så att jag tror det ska gå bra om dom håller sig borta från sovrummet. Och lite mysigt ska de bli med djur i huset :-)

På denna bilden kan man se vart vi bor nu (den högra ringen) och vart vi kommer bo sen (den vänstra ringen)... Så det blir ju inte mindre centralt direkt...
76491-310

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Mehh.. å så säger du inget när jag pratar med dig på msn!! *grr* Så glad för din skull, Äntligen ett hus att pyssla med. Så i morgon antar jag att du går dit med kameran så man får se hur de ser ut!!! KRAM lotta m skalman och Nemo =)

2006-10-14 @ 19:54:57
URL: http://charlottej.blogg.se
Postat av: Linda

Grattis, så kul!! :D

2006-10-14 @ 23:48:20
URL: http://www.knorrigt.com
Postat av: Jessica

Åh så härligt :) Huset verkar kanon ju!

Grattis!
KRAM!

2006-10-15 @ 12:11:43
URL: http://webangel.se
Postat av: Carola

Vad härligt med hus! Hoppas att allt är bra med er =)
Kramar från Carola med familj!

2006-10-15 @ 12:58:26
Postat av: Lotta

Hello!

Underbart att ni ska flytta till hus... det där med att man nyss flyttat ska man nog inte bry sig så mycket i.. gör det NI KÄNNER FÖR!!!

Krrrrrraaaaaaaam

2006-10-15 @ 17:35:04
URL: http://web.comhem.se/~u60531231/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0