Sjukling...

Jaha det kanske är dags att skriva lite i den här bloggen oxå. Energin har liksom inte funnits. Har nämligen åkt på en ordentlig vår-förkylning. Jätte kul nu när värmen äntligen är här. Jaja vi får väl hoppas att värmen håller i sig. Vi tänkte nämligen ha årets första grill-fest på klipporna i helgen.

Idag skulle jag egentligen va på AF Rehab i Uddevalla för att göra massa tester. Men jag ringde igår på eftermiddagen och avbokade. Jag hade aldrig orkat sitta en hel dag och göra tester när huvudet känns som en uppsvälld ballong. Det hade nog bara blivit missvisande resultat då. Så nu hoppas jag på att få en ny tid så snart som möjligt. Jag va där i torsdags och gjorde ett VALPAR-test. Det va för att visa hur man skulle funka att jobba vid ett löpande band. Jag va visst överkvalificerad, det känns ju ganska bra ;-) Men det mest intressanta blir nog dom testerna som jag sklle gjort idag. Ni vet intresse-tester av alla olika slag. Det ska bli kul att se vad dom visar.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Har massa pyssel och inrednings projekt på gång i huvudet. Men det blir inte så mycket gjort när man är förkyld. Dessutom så måste jag göra klart foto-projektet som ska vara klart nästa fredag. Och plugga matte, slutprovet är den 24 maj och jag fattar ingenting av sista kapitlet. Blev nog lite blockerad när en matte-lärare sa att det krävs lite IQ för att fatta just det. Så nu tror jag att det är jätte svårt. Dessutom missade jag lektionen igår med våran vanliga lärare eftersom jag är sjuk. Men eftersom jag fick så dåligt på första provet så kan jag inte får nått annat än G på den här kursen så jag tänker nog inte lägga ner för mycket energi på det.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

I min matteB-bok var sista kapitlet ett fördjupningskapitel som var apsvårt. Jag frågade läraren om jag behövde räkna det och svaret var; det beror på vilket betyg du siktar mot.
MVG klarar jag mig uten så jag hoppade över kapitlet helt och hållet. :O Men trots det slutade det ju med VG på provet :D
Det kanske går bra för dig också utan överkurs-kapitlet? :)

2006-05-10 @ 13:45:43
URL: http://pi-lah.com
Postat av: Lotta

hello!

duktig du är med att fixa bilder.. önskar att jag kunde. Vad är TENS-behandling?? intressant att veta;)
ha det så bra...kramz

2006-05-11 @ 06:55:31
URL: http://web.comhem.se/~u60531231/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0